Over ons, wie wij zijn, waar wij voor staan

Het ontwerpen en bouwen van een gebruiksvriendelijke, functionele en in het oog springende website vereist specialistische kennis. Wij hebben de tools in handen om van jouw website een succes te maken.

Have a byte werkt in een creatief team bestaande uit communicatief, technisch en grafisch zeer goed onderlegde mensen. Wij gaan uit van het standpunt dat een website mooi en onderscheidend moet zijn met ruimte voor gebruikersgemak. En dus besteden we niet alleen aandacht aan jouw eigen wensen maar hebben we net zo goed oog voor wensen en (technische) vragen van de bezoekers van jouw website.

Have a byte hanteert geen moeilijke formules maar levert goed doordachte en heldere producten oftewel webdesign dat er mag zijn. Welk ‘visitekaartje’ we ook bouwen, onze websites zijn onderhoudsvriendelijk en voorzien van een groot bedieningsgemak. To the point en werkbaar. Voor jou en je klanten.

Wij maken onderhouds- en gebruiksvriendelijke producten.

D.w.z.:  iedere website of applicatie die wij ontwikkelen wordt gekoppeld aan het voor dat project meest ideale Content Management Systeem waardoor het heel eenvoudig wordt om de website of applicatie altijd up-to-date te houden. Het zij door gebruikmaking van open-source software, het zij als maatwerk.

NEEM CONTACT OP

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!
NEEM CONTACT OP