Skip to main content

Webdesign & Development, Visual Design & Branding, Online Marketing

Termen die in de basis aangeven wat we bij Have a Byte doen en waar we goed in zijn. Brede begrippen waarover we graag een keer met je willen sparren. Met bijna 20 jaar ervaring in conceptontwikkeling grafische vormgeving, webdevelopment en webdesign, ontwerpen en bouwen wij mét en voor jou en je bedrijf of organisatie de online presentatie waar je altijd naar op zoek bent geweest. ‘Kan niet bestaat niet’ is het credo bij Have a Byte!

Bij ons kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Zo ontwerpen en ontwikkelen wij websites voor bedrijven, instellingen en particulieren. Ook leveren wij domeinregistraties, verzorgen we de vereiste webhosting alsmede de hieraan gekoppelde e-mail. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de ontwikkeling van (web)applicaties, multimediapresentaties en huisstijlontwikkeling. Ook wanneer er behoefte bestaat uw bedrijf op het gebied van communicatie- en reclame-uitingen onder de loep te nemen bent u bij Have a Byte aan het juiste adres.

(WEB)Applicaties

Heeft u speciale wensen op het gebied van web/internet applicaties? Bent u op zoek naar een geavanceerde webshop die gekoppeld is aan uw boekhouding? Of heeft u heel andere wensen? Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Webdesign en ontwikkeling

Als u nog geen site heeft kunnen we u helpen bij het gehele traject: onderzoek, ontwerp en bouw. Ons hoofddoel is altijd om voor u een website te maken die werkt. Een site waar mensen graag terugkomen en die ze een goed gevoel geeft over de professionaliteit van uw bedrijf of instelling.??Dat doen we door de bezoekers van de website centraal te stellen in het hele proces. Wat verwachten de mensen die uw site zullen gaan bezoeken? Wat willen ze doen op de website, welke informatie willen ze vinden? Welke vormgeving zal hen aanspreken en hoe kun je ze het beste met de tekst bereiken?

Grafische vormgeving

Heeft u een startende of reeds bestaande onderneming maar beschikt u nog niet over een representatieve huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier etc) of is er behoefte aan iets nieuws, dan kunt u dit tegen zeer interessante tarieven door Have a byte laten ontwerpen. Uiteraard zullen wij uw nieuwe huisstijl dan ook verwerken in uw (nieuwe) website. Zo heeft u uw hele bedrijfspresentatie onder één dak.

Onderhoud

Standaard worden alle door onze websites geleverd met een zogenaam Content Management Systeem (CMS). Mocht u zelf niet in de mogelijkheid zijn om uw website te updaten en bijwerken, kunnen wij dat ook voor u doen. Wij stellen dan een onderhoudscontract op waarmee wij met u afspreken hoe en wanneer wij de site voor u bijwerken. Neem bij interesse even contact met ons op voor alle mogelijkheden hieromtrent.

Webhosting

“Wat is webhosting eigenlijk?” vragen veel mensen ons nog regelmatig.?? Wanneer uw website eenmaal ontwikkeld is, moet deze natuurlijk ook constant toegankelijk zijn voor uw bezoekers. Webhosting is het verhuren van serverruimte voor uw website. U huurt in feite een stukje opslag op een grote computer, een server. Webhosting op betrouwbare en snelle servers is uitermate belangrijk voor een goede presentatie en bereikbaarheid van uw website en de bij het domein horende email. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar voor mogelijke klanten, of wekt irritatie op door lange wachttijden. Naast de webhosting heeft u uiteraard ook een eigen domeinnaam nodig, immers uw website moet voor iedereen gemakkelijk toegankelijk zijn. Have a byte verzorgt uw webhosting en domeinregistratie. Welke hosting voor uw site de meest ideale is, beoordelen wij op de complexiteit en de grootte van uw website.

Internetmarketing

Internetmarketing (ook wel online marketing of e-marketing genoemd) is de marketing van producten of diensten via internet. Tot internetmarketing wordt onder andere gerekend:zoekmachineoptimalisatie, reclamebanners, e-mailmarketing, referralmarketing, affiliate marketing, interactieve marketing, weblogmarketing en virale marketing.